Doneer met een Tikkie of 

Safari njema!

Als je in een mooi land bent om daar goed werk te verrichten is het zeker ook een aanrader om wat meer van het land te zien. In het weeshuis zie je grotendeels slechts een klein deel van het land Kenia. Je zult ook veel bezig zijn met de kinderen. Mede door hun achtergronden is het af en toe best even slikken en emotioneel zwaar. De meeste kinderen hebben namelijk een zware tijd achter de rug. Verder zie je in Nyeri stad ook veel straatkinderen en armoede, het is dan heerlijk om daar ter plekken te kunnen helpen maar ook dit is af en toe best emotioneel. Dus, als je even lekker de zorgen wilt vergeten en puur wilt genieten van geweldige natuur en prachtige dieren, je accu wilt opladen om daarna met nieuwe energie de kids te helpen, dan ga je op safari! 

Vanuit Upendo Children's Centre werken we samen met een safari gids, Stanley. Stanley kent alle wildparken op zijn duimpje en laat je werkelijk de meest mooie pleken van Kenia zien. Je kunt je safari al vanuit Nederland met hem regelen of hij kan (als hij daar tijd voor heeft) in Kenia naar je toe komen om daar de mogelijkheden te bespreken.

mail to: Stanley

                              

Er zijn verschilende parken waar je heen kun gaan en vanuit Nyeri. Zo zijn Masaai Mara, Nakuru, Naivasha, Hell's Gate, Sweetwaters en Samburu, deze zijn het best bereikbaar. Alle parken zijn verschillend met eigen dieren en natuur, voor ieder wat wils. De kosten van een safari zijn variabel, het ligt eraaan wat je zelf wilt, een luxe lodge of lekker back to basic in de tent. De kosten van de safari zijn alles dekkend; de reis, overnachting, persoonlijke kok inclusief alle maaltijden, park entree en natuurlijk de chaffeur/gids. Je hoeft alleen je eigen drinken te bekostigen. Met Stanley, je gids zul je een geweldige tijd beleven. 

www.kenyasafariadventures.com 

                                  

Safari gids/ chauffeur Stanley