Doneer met een Tikkie of 

Sponsoracties en Donateurs

Hieronder staan een aantal van de sponsoracties die gedaan zijn in het teken van Upendo, voor meer foto´s of informatie, kijk bij onze foto's en vrienden van Upendo. 

Vaste donateurs 

Wij bedanken graag onze trouwe en vaste donateurs:

K. Jalink, N. Pontier, A. Vaessen, P. Meijnen, E. Vaessen, R. Janssen, C. Janssen, J. Hof, fam. Houten- Vicken, fam. Doesburg, P. en A. Janssen, A. Woitkowijak, J.Houberg, E. van Stolk, A. van Stolk, E. en M. Op den Oordt, W. Hensen, E. van Niekerk, M. van Bommel, M. en M. Punt, A. Kok, fam. Hormes-Jacobs, C. Verhoeven, S. Janssen, A. Jacobs, J. Verhoeven, F. Cergnul, D. Moen, L. Burgman, fam. Burgman, M. Kock, fam. Beckers, M.Beckers.

Jullie zijn goud waard!

Familie Johan Scholl en Wilmy 

Johan Scholl is een van de eerste vrijwilligers die naar Upendo is gekomen. Sindsdien draagt hij Upendo een warm hart toe en mogen we geregeld mooie donaties ontvangen. Samen met zijn dochter Andrea is Johan in augustus 2019 weer in Upendo geweest. Ook zijn zus Wilmy uit Australie is een trouwe sponsor. Wilmy zamelt geld in bij Sunbury Christian Church voor Upendo. Hartelijk dank familie Scholl!

Theunissen Koffie Maastricht

Sponsor van het eerste uur is dhr. Simon Theunissen. Elk jaar weer mogen we mooie bedragen ontvangen van Theunissen Maastricht BV en bevriende ondernemers van dhr Theunissen. 

- Fa. Boszicht BV

- Fa. Koffie Plus BV

- Fa. Onno Mulder Koffie

- Dhr de Moor

- Fa W. Freches

Hartelijk dank voor jullie structurele en genereuze steun!

BS De Steenen Brug Roermond

Met de kerstviering op BS de Steenen Brug hebben basisschoolkinderen een prachtig bedrag opgehaald van €1027,- voor Upendo! Ze hebben knutselwerkjes verkocht, er was een heus restaurant en ouders mochten vrij doneren! Ouderraad, team en natuurlijk alle kinderen, hartelijk dank voor deze geweldige donatie, hier kunnen we heel veel mee doen voor de kinderen van Upendo.

Halve marathon Valencia

Dhr. Schillings

Dhr. Schillings en zijn vrouw hebben ter eren van hun 40-jarig huwelijk en zijn afscheid op het werk, donaties gevraagd voor Upendo ipv cadeaus. Hartelijk dank voor dit prcahtige gebaar!

Camping Maka 2014, 2015, 2016 & 2017

Michel Voncken en haar ouders van camping MAKA in zuid Belgie (www.campingmaka.be) zamelen voor de derde maal deze zomer geld op voor Upendo. Michel is in 2010 zelf in Upendo geweest. Hartelijk dank Prosper, Juliette en Michel van Camping Maka !

                                     

Leck- Newman Family

For years we are receiving generous donations from this wonderful family. We are very thankfull for your support!

Vastenactie Schondeln maart 2016

Eind deze maand is de grote vastenactie van het Lyceum Schondeln in Roermond. We houden je op deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen! website Schöndeln:  "Donderdag 24 maart vindt onze jaarlijkse vastenactie weer plaats. Een dag waarop wij ons samen inzetten voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel Upendo Childrens Centre, een Keniaans weeshuis dat zich inzet voor de toekomst van kinderen in de buurt. Ook dit jaar halen we door middel van vele acties geld op voor dit fantastische doel. De nachtwandelmarathon zal dit jaar met maar liefst 250 leerlingen en docenten een enorme bijdrage leveren aan de vastenactie. Niet alleen de nachtwandelmarathon draagt bij aan onze vastenactie van dit jaar, ook de flessenophaalwedstrijd van de brugklassers en de andere verschillende marathons zoals de dans-, les- en gamemarathon vinden dit jaar weer plaats. Het belooft onder het genot van de beats door het glazen huis, en de verschillende lekkernijen in de pauzes een prachtige dag te worden. Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit, hopelijk jullie ook!" Hierbij het filmpje gemaakt door TV Ellef. 

   

Bijna Kerst, Paul van Loo & Friends!  2009-heden

Al voor het achtste jaar achtereen ontvangen wij een genereuze donatie via de wervelende voorstelling van 'Bijna kerst'. In 2016 hebben de kinderen van Upendo een filmpje opgenomen voor de kanjers van `Bijna Kerst!` Bekijk het hier

Paul van Loo, Ivo Rosbeek, Paul logister, Raymond Clement, Roger Lataster, Maartje Meessen, Janneke Meesen,Steve Jansen, Wouter Houben, Roger, Gransier en alle andere die hebben bijgedrage, bedankt voor jullie gulle donatie!

'14 December 2014, gisterenavond hebben we weer genoten van een geweldige afwisselende kerstshow 'Bijna Kerst'. Voor het zevende jaar achtereen doneren de heren en dames van de 'bijna kerst' show een deel van de opbrengst aan ons weeshuis. We zijn enorm blij met hun steun!'

 www.paulvanloo.nl/Wil je er dit jaar bij zijn, check dan www.theaterlandgraaf.nl.

                   

              

Sponsoracties van diverse scholen

Meerdere middelbare en lagere scholen hebben Upendo gesponsord met ludieke acties en sponsorlopen. Upendo bedankt hierbij de inzet van leerkrachten en leerlingen!

Sophianum College

OBS de Schakel

OBS het Galjoen

Porta Mosana College

Graaf Huijn College

Sintermeerten College, meerdere jaren

Sint Martinusloop van 2010 tot 2014 van het Sintermeertencollege. Al heel wat jaren mogen we rekenen op de steun van het Sintermeertencollege. Ook dit jaar waren we met een kraampje vertegenwoordigd op de Sint Martinusmarkt. Een gezellige ochtend!

"11-11-2013 Het was een prachtige Martinusdag. In de school was de aula omgetoverd tot een markt met kraampjes waar de leerlingen lekkernijen konden verkopen voor het goede doel. Diverse organisaties met contacten in diverse landen in Zuid-Amerika en Afrika presenteerden zich. Tessa Janssen had sjaaltjes en bijouterieën meegenomen ten behoeve van Upendo Children's Center in Kenia."

                

Maart 2014 BS Cortemich 

Vastenactie op BS Cortemich

Alle kinderen van BS Cortemich hebben geld opgehaald voor het weeshuis. Dit door middel van een vastenpotje waar in gedoneerd kon worden door familie en vrienden! Voorafgaand aan de actie heeft Tessa aan alle klassen een presentatie gegeven en verteld over het weeshuis en de kinderen van Upendo! Een geslaagde actie!         

                             

Mei 2012 Sponsorloop OBS de Piramide 

                               

Broekland College 2008

                    

Familie en vrienden steunen Upendo

Vele sponsoren zijn familieleden en vrienden. Vanaf het eerste uur in 2006 hebben ze Tessa gesteund om Upendo een mooi thuis te laten zijn voor Keniaanse weeskinderen. Bedankt voor het vertrouwen en de steun!

 Marleen Vaessen: Upendo's speciale sponsor

De tante van Tessa Janssen, Marleen Vaessen, is helaas op veel te jonge leeftijd gestorven. Voor haar dood is ze samen met Tessa en haar broer Ed Vaessen (ook een sponsor van het eerste uur!) in januari 2010 nog meegeweest naar Upendo Children's Centre om het project van Tessa en Jackson met eigen ogen te zien. Tijdens haar leven heeft ze Upendo altijd gesteund en na haar dood heeft zij een groot deel van haar spaargeld nagelaten aan de kinderen van Upendo. We zijn haar hier heel erg dankbaar voor en denken nog vaak aan haar. Lieve Marleen, hartelijk bedankt!

Chantal & Ivo, The Wedding!

 Tessa's broer Ivo heeft op zijn bruiloft geen cadeaus gevraagd maar donaties aan Upendo!

 JAN: Accountants en belastingadviseurs

Dhr. R. Broeren

Dhr. R. Broeren heeft meerdere malen een mooie donatie geschonken aan Upendo, onze dank is groot!

Fam. Russel/Gulikers

De familie Russel-Gulikers hebben ons meerder malen verblijd met een genereuze donatie, hartelijk dank hiervoor!

Amsterdam Dakar Challenge

De heren van team Papwiel doen dit jaar mee aan de Amsterdam Dakar Challenge 2009

Op startdatum 7 november 2009 begon Team Papwiel aan de Amsterdam–Dakar Challenge. Met een auto die niet meer mocht kosten dan € 500,- en max. € 250,- aan sleutelgeld moeten ze vanaf Amsterdam naar Dakar gaan rijden. Ze zijn niet helemaal gek geworden en doen het niet alleen voor de kick. Ze proberen met deze uitdaging zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, oa het Upendo Children's Centre. Dat is de heren goed gelukt, afgelopen januari maakten team Papwiel een bedrag van bijna 2000,00 euro over tbv Upenod Children's Centre.

Check hun site voor meer informatie!

Team Papwiel 

carnavalsvereniging de Batavieren

 

Stichting Matoso Clinic via Simon Theunissen en Jan Bastiaens

Een trouwe sponsor die ons door de jaren heen blijft helpen.

                                  

Maastricht Mooiste: Ron & co 2008, Peter 2009

Interfood

    

Extra acties

Benefietavond 5 juni 2009

Vrijdagavond 5 juni jl. vond er een spetterende benefietavond tbv het weeshuis Upendo Children's Centre in Kenia plaats. De avond werd gehouden in Soul in a Bowl in Maastricht, een prachtige locatie!! Het is een avond om nooit te vergeten geworden, via deze weg willen wij dan ook iedereen hartelijk bedanken voor jullie geweldige opkomst, inzet en support, Asanthe Sana!

Doel was om op de benefietavond zoveel mogelijk geld binnen te brengen voor de bouw van het nieuwe gebouw voor de kinderen van Upendo dat gebouwd gaat worden deze zomer en in februari 2010! Een feestje met leuke band (bedankt Rian, Paul, Paul, Ivo en Man on Venus, you rock!) een loterij en een af en toe ludieke veiling in Maastricht is nooit verkeerd dus waarom niet feesten voor het goede doel!!

Men is dan ook in grote getalen gekomen, er waren rond de 250 mensen die voor heel veel geld 'bakstenen' hebben gekocht, hoge bedragen boden voor de veilingstukken en gewoon lekker hebben gefeest en gedronken. De totale opbrengst ligt net boven de 8000euro, still counting want er zijn nog steeds mensen die doneren nav de avond, wat een geweldig mooi bedrag! Vorige week kreeg ik echter nog een onverwacht telefoontje, een zeer gulle weldoenster, Marleen, heeft het bedrag namelijk verdubbeld!!!! De totale opbrengst van de benefietavond kwam daardoor op...jaja, schrik niet:

16.000 euro!!!!

Deze foto is op een groot canvasdoek afgedrukt door fotostudio Wijck en was een van de stukken op de veiling, is verkocht voor 405,00euro aan Hettie Vaessen en Harry Ruijpers!