Doneer met een Tikkie of 

Sponsor een kind of wordt donateur!

Om het kindertehuis draaiende te houden zijn we geheel afhankelijk van giften en donaties. Dit geld krijgen we van donateurs en   vrijwilligers.  Een donateur kan eenmalig een bedrag doneren aan het Upendo Children's Centre of maandelijks een periodieke bijdrage storten. Het geld dat we hiermee binnen krijgen gebruiken we voor de dagelijkse kosten. Het gaat naar gas/water/licht, schoolgeld, medische kosten, voedsel, salarissen van de werknemers in Kenia, en andere zaken zoals kleding, schooluniformen, een maandelijks uitstapje voor de kids en alle ander zaken die je nodig hebt in een huis met veel kinderen.

Sponsor een kind

Op het moment hebben we 23  kinderen in Upendo.  De meest kinderen gaan naar de lagere school, die door de Keniaanse overheid grotendeels betaald wordt. Wel wordt er van elk kind een bijdrage verwacht die de overheid niet vergoed. Ook schoolspullen zijn niet gratis De oudere kinderen (14 +) gaan naar de middelbare school en vervolgopleidingen en dat is een grote kostenpost voor Upendo.

Voortgezet en hoger oderwijs zijn niet goedkoop. Wij werken hard om alle kinderen een opleiding te geven, kinderen zijn de toekomst en een opleiding is hun sleutel tot die toekomst. Ook jij kan een verschil maken om deze kinderen deze kans te geven.

In de sectie kinderen op de website zie je een aantal van de kinderen die momenteel in Upendo wonen maar er zijn meer kinderen, 23 op dit moment. Omdat niet alle kinderen op de site staan kun je ons ook mailen om meer informatie over de overige kinderen te ontvangen. Daarna kies je een kind dat je wilt sponsoren. 

Je donatie is persoonlijk en je kunt zelf je bijdrage kiezen. Als je een kind sponsort krijg je een 4x maal per jaar een nieuwsbrief. Je kunt ook brieven of kaartjes sturen, de kinderen vinden het fantastisch om post te krijgen!

Doneer
 • Doneer ovv de naam van het kind op de volgende rekening:
  NL 13 ABNA 0596 3475 96
  Stichting Upendo Children's Centre.

Donaties aan het Upendo Childrens Centre

Om het kindertehuis draaiende te houden hebben we geld nodig. Dit geld krijgen we van donateurs en vrijwilligers. Donateurs kunnen eenmalig een bedrag doneren aan het Upendo Children's Centre of maandelijks een bijdrage storten. Het geld dat we hiermee binnen krijgen gebruiken we voor de dagelijkse kosten. Het gaat naar schoolgeld, eten, salarissen van de werknemers in Kenia, en andere zaken zoals kleding, schooluniformen, medicijnen Ook een maandelijks uitstapje voor de kids en alle ander zaken die je nodig hebt in een huis met veel kinderen worden hiervan betaald.

Ook jij kunt doneren, eenmalig of maandelijks. Stuur bij aanmelding ook je email adres mee zodat we je 4x per jaar een nieuwsbrief kunnen toesturen.

In Nederland zijn we geregistreerd bij de kamer van Koophandel en ook in Kenia zijn we officieel geregistreerd. We hebben een Nederlandse bankrekening waar alle donaties samen komen. Van daaruit wordt elke maand een bedrag middels een budget vanuit Kenia, naar onze Keniaanse rekening overgemaakt om daar de maandelijkse kosten te dekken. Verder sparen we geld om alle kinderen van Upendo een vervolgopleiding te laten volgen.

Stichting Upendo Children's Centre is door de Nederlandse Belastingdienst aangemerkt als een ANBI instelling, sponsoring is belasting aftrekbaar in Nederland.

Doneer
 • Doneer eenmalig direct op de volgende rekening:
  NL 13 ABNA 0596 3475 96
  Stichting Upendo Children's Centre
 • paypal: